top of page

Efter flera års förberedlser lanserar nu makeup-artisten Nathalie Berzelius ett nytt brand: Nathalie Berzelius Stockholm.

 

Kändisarnas favorit Nathalie Berzelius har jobbat i branschen i över 25 år. Hon har haft förmånen att få arbeta med med allt från ”vanliga” kvinnor till tv-stjärnor, toppmodeller och världskändisar. Inte minst har hon blivit känd för att hjälpa sina kända kunder att se fantastiska ut vid olika events. Och eftersom hon är omtalad för att skapa en fantastisk lyster i sina makeuper har hon fått smeknamnet "the queen of glow".

Genom åren har hon fått samma återkommande frågor från sina kunder: Vad är det för produkter du använt på mig? Var kan jag köpa dem? Hur applicerar jag dem? Hur har du fått mig så här vacker, hur går det till, kan du lära mig? 

 

Till stor del har Nathalie länge använt sina egna sammansättningar av makeup när hon har jobbat, och efter många år av påtryckningar från Nathalies kunder så föddes sakta idén om att faktiskt släppa sitt alldeles egna beautybrand. Hon delgav dessa tankar till Creative Director Magnus Ahlberg som hon lärt känna via en gemensam kund. Magnus har jobbat i branschen lika länge som Nathalie, men då som Art Director och Creative Director med internationella kunder inom mode- och beautybranschen. De bestämde sig för att tillsammans utveckla det som idag blivit Nathalie Berzelius Stockholm. För att möta kundernas behov kommer fokus vara på ”kit” med sammansättningar av smink som passar ihop och som har oändliga variationsmöjligheter. 

 

Först ut väljer nu Nathalie Berzelius Stockholm att lansera ”The Rivera Box”. Här hittar ni alla de favoriter som Nathalie använt under många år av sin karriär, det här är verkligen basen till en lyckad makeup som passar de flesta. Produkterna är specifikt utvecklade av henne själv i samarbete med en av världens mest exklusiva sminktillverkare. Det är alltså många år av testningar, förbättringar och förfiningar som nu finns färdigpaketerade i ett och samma kit!  The Riviera Box har inspirerats av Franska Rivieran under 60-talet. Kvinnorna, färgerna, drömmen om en plats där solen ständigt skiner. Denna inspiration har påverkat både färgerna i boxen, förpackningarna och kampanjfilmen. Det finns oändliga möjligheter till olika sorters makeup med hjälp av ”The Riviera Box”, allt från den vanliga, dagliga fräschheten till galakvällen eller bröllopet. Instruktioner och tips på hur paletten används vid olika typer av makeup visas under fliken Tutorials. Titta gärna och låt dig inspireras!  

 

Välkommen till Nathalie Berzelius Stockholm! 

Makeup artist Nathalie Berzelius
Nathalie Berzelius och Magnus Ahlberg.jpg

Nathalie Berzelius med kund

Magnus Ahlberg och Nathalie Berzelius

bottom of page