top of page

SEKRETESSPOLICY

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​den Internetprotokoll (IP) -adress som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda programverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive svarstider för sidor, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

    1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna;
    2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;
    3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade                         meddelanden och reklammeddelanden;
    4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig

        information,som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
    5. För att följa alla tillämpliga lagar och regler.

Vårt företag är värd för Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Alla gateway för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav säkerställer säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.
Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skulder, för att undersöka dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller vid behov på annat sätt att kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla överenskommelser vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, sms och post.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / avslöjar Det.
Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på info@nathalieberzelius.com eller skicka oss e-post till: NB Stockholm AB Rådmansgatan 55 11360 Stockholm Sweden

bottom of page